4/8/07

I want to wake up in a city, that never sleeps


5 σχόλια:

etalon είπε...

μου επιτρεπεις να σχολιασω πως η Θεσσαλονικη καταντησε η πλεον κοινισμενη πολη. Λες ναναι δακτυλος των Σλαβομακεδόνων? Γιατι στα Σκόπια που πήγα δεν κοιμουνται ποτε, αντιθετα τα πιο φτηνα ποτα, τα πιο καλα παιδια, τα πιο ωραια μαγαζια κι οι πιο μοδατες μουσικες(Λονδινο να το πεις?)

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

1.Φυσικά και σου επιτρέπω να σχολιάσεις. Η ανταλλαγή απόψεων νομίζω πως είναι ωφέλιμη.
2. Συμφωνώ πως και η Θεσσαλονίκη και γενικός η Ελλάδα είναι ακριβές.(π.χ. Espresso. Στην Θεσσαλονίκη σε όχι πολύ hi class café η μέση τιμή είναι 2.50€. Στην Ιταλία ασύγκριτης ποιότητας espresso σε μέτριο café η μέση τιμή είναι 1.00€)
3. Για μένα καλό μαγαζί είναι αυτό που έχει ησυχία, (να μπορείς να πεις μία κουβέντα) λογικές τιμές, (όχι και να μου έχει τον φραπέ 4.50€) καθαρή ατμόσφαιρα (δεν το αντέχω με το που γυρνάω σπίτι να μυρίζω σαν φουγάρο) και πανό από όλα καθαρές τουαλέτες (όχι ότι έχω κόλλημα με αυτές αλλά με την καθαριότητά τους. Αν τις προσέχουν, προσέχουν και το κατάστημα.). Όχι ότι έχω βρει πολλά, αλλά είμαι ευχαριστημένος.
4. Για την μουσική δεν σχολιάζω. Έχω άλλες προτιμήσεις. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .Καθένας με τα γούστα του.
5. Τι να πω, μπορεί τελικά ο τίτλος που έβαλα στο post (στίχος από το τραγούδι New York του Frank Sinatra) να είναι λίγο άτοπος. Παντός δεν είχα πρόθεση να συγκρίνω τις δύο πόλεις in no case.

Thanks for the comment

etalon είπε...

Προφανως κι εκανα πικροχολο χιουμορ γιατι σε ρωτω τι δουλεια εχω και καθε τρεις ανεβαινω Θεσσαλονικη?
Για να πω κι ονοματα λοιπον που τα εχουν αυτα που θες οπως κι εγω, Residens τα ξημερωματα kai De Facto( o καλυτερος εσπρεσσο ever ) με τα συγκλονιστικα μαλτ ουισκι του, για νωρις και για κουβεντες διακριτικες σε συνδυασμο με ποιοτικο φλερτ, και τα δυο με τιμες λογικες τουαλετες καθαρες και super εξαερισμο. Μετα απο τοση διαφημηση ελπίζω να πινω τσαμπα ξυδια ενα μηνα....

etalon είπε...

...ξεχασα το καφε στο Βυζαντινο Μουσειο. Respect!!!

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Αυτό στο Βυζαντινό μουσείο το λιμπίζομαι τον τελευταίο καιρό και όλο λέω να πάω αλλά μόνο στα λόγια είμαι.