5/6/07

Μην μου παριστάνεις εμένα την σεμνή

Ένας κριτικός είχε ρωτήσει την Χαρις Αλεξίου ποίος είναι ο λόγος που στην σκηνή είναι τόσο μαζεμένη. Αυτή του απάντησε τότε πως ντρέπεται. Και αυτός της λέει.
- Μην μου παριστάνεις εμένα την σεμνή, γιατί η φωνή σου μόνο σεμνή δεν είναι.
Κατά τον ίδιο τρόπο θέλω και εγώ να πω σε έναν φίλο μου
- Μην μου παριστάνεις εμένα (που σε γνωρίζω καλά) τον straight, διότι η όλη συμπεριφορά σου αγάπη μου μόνο αυτό δεν δηλώνει.
Αλλά δύο είναι οι λόγοι που δεν το κάνω. 1) Διότι πιστεύω ότι την συγκεκριμένη στιγμή ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. 2) Διότι δεν έχω το θάρρος να πω κάτι τέτοιο σε έναν καλό φίλο (ούτε φυσικά σε κανένα).

5 σχόλια:

Good As You είπε...

αχαχαχαχαχα.... και εγω θελω να το πω σε εναν,..μαλακα, αλλα παντα λεω αστο μωρε, θα τον πειραξει.........

Καλημέρα Σμεμνιε...

Τι σημαινει το ονομα σου?

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Καλημέρα Good As You μου. Πάλι την έκανες την πρωτιά. Το όνομα μου είναι το ελληνικό του Σμέμαν. Και το επίθετο είναι από τους Ναΐτες Ιππότες el.wikipedia.org/wiki/Ιππότες_του_Ναού . Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου.
Φιλιά.

Κώστας είπε...

Έχω διαβάσει στο site του τμήματος ψυχολογίας του παντείου (ελπίζω να μην τα μπερδεύω), ότι ένα αναγκαστικό/εξωτερικό coming out συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.

Πρέπει να είναι έτοιμος ο άλλος να το κάνει και να το θέλει από μόνος του.

Οπότε καλύτερα μην του πεις κάτι.

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Άχ αχ αχ Κωνσταντίνε μου, τι να κάνω και εγώ. Υπομονή μόνο μπορώ να κάνω. Για το καλό του, αφού είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Τι να κάνουμε όταν κάποιος δένετε συναισθηματικά με κάποια φιλικά πρόσωπα, αυτά παθαίνει.

Σε φιλώ καλό μου. Thanks for your comment.

APSOY είπε...

Θεά η Αλεξίου!
Την είδα χθες στο Ηρώδειο...
Φοβερή...
;)