29/6/07

το μαθαίνει και η κυρα-Κάτια

Τις τελευταίες μέρες είμαι DOWN διότι έμαθα πως ένας φίλος μου γκέι θα αρραβωνιαστεί, και ένας γνωστός μου που τον είχα δει να βλέπει κάτι Homoερωτικά videάκια στα κρυφά, (τελικά το μάτι μου παίζει πολύ) τα ίδια.
Και λέω ο τάλας εγώ, καλά τον εαυτό τους δεν τον σκέφτονται. Την γυναίκα τους δεν την λυπούνται να την κοροϊδεύουν μια ολόκληρη ζωή; Πόσο malakes μπορεί να είναι; Και να πεις πως ζούμε σε κανένα κουτσοvillage που και να αεριστείς (που λέει ο λόγος) το μαθαίνει και η κυρα-Κάτια από την επάνω γειτονιά, στην Θεσσαλονίκη καλές μου είστε δεν το έχετε καταλάβει; Στην Θεσσαλονίκη του 2007 HELEOS. Δεν απαιτώ να το κοινοποιήσετε ούτε να κυκλοφορείται με μπλουζάκι (ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) αλλά όχι και έτσι!!!!!!!!!!

Όπως ξαναείπα Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά, και έχουν μεγάλα α*****α όσοι αποδέχονται την φύση τους βλέπε Μάνος Χατζιδάκις.

3 σχόλια:

Κώστας είπε...

Τι να πεις.. Αυτή η πόλη δεν πάει καλά, αλλά δυστυχώς το φαινόμενο δεν είναι ούτε αποκλειστικό "προνόμιο" της επαρχίας, ούτε της Θεσσαλονίκης.

Ξέρεις τι φταίει όμως; Αν ο άλλος είναι κομπλεξικός, ή του βολέματος, ή φοβιτσιάρης, τότε τι περιμένεις να κάνει; Να πάει κόντρα στο πανίσχυρο ετεροκανονικό σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια άτομα με φέρνουν σε κατάσταση τούρτας....!!! Παιδιά εγώ τις καημένες τις κοπέλες σκέφτομαι. Πάντα πιάνουν γαμπρούς με κουμπάρους κλπ κλπ. Μα δεν βλέπουν ότι το coming out θα γίνει αργά ή γρήγορα? Η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν θα έπρεπε να την προκαλούμε.
Η σιχαμένη κοινωνία φταίει όμως.. που δεν δίνει χώρο στη διαφορετικότητα και το 90% των ανθρώπων είναι θύματα. Δεν φταίνε αυτοί...

Phoebus είπε...

Αυτό τη στιγμή, καλέ μου, το αγόρι μου είναι στο γάμο του κολλητού του.

Ο κολλητός του δηλώνει bi (σε φίλους του, γιατί η κοπέλα του άλλα ξέρει), είναι αρραβωνιασμένος εδώ και μερικά χρόνια και το κορίτσι απλά προσπαθεί να ανακαλύψει για ποιο λόγο δεν χωράει να περάσει κάτω από τις αερογέφυρες της εθνικής οδού που έχουν το σηματάκι “2.5m”.

Βέβαια, λόγος δε μου έπεφτε να του πω κάτι του παιδιού για τις σεξουαλικές του επιλογές. Αν επέλεγα όμως να του πω κάτι, θα ήταν ότι «αποφάσισες να φορέσεις την κουλούρα; Ξέχνα το ξένο κανναβούρι!»

Αυτά τα λίγα προς το παρών… να θυμηθώ να συμπληρώσω το comment μου όταν το αγόρι μου, μου πει σκηνικά από το γάμο και «φορτώσω» περισσότερο!