23/7/07

Σκέψεις την ώρα του μπάνιου

Ο ανθρώπινος οργανισμός ως μη τέλειος που είναι υπόκειται σε όρια. Επειδή αναφέρομαι στον εαυτό μου θα γίνω πιο σαφείς. Τα όρια που ξεπερνάω συνήθως είναι τα Ο.Ψ.Α. [Όρια Ψυχικής Αντοχής]. Στεναχωριέμαι με πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα που δεν αξίζουν. Η φύση γνωρίζοντας το πόσο μαλ... είμαστε έχει προβλέψει. Έχει εφεύρει τους Μ.Α.Ε.Α. [Μηχανισμοί Άμυνας Έκτακτης Ανάγκης]. Απώλεια μνήμης [format] ακόμα και σε σημαντικά θέματα, μία αδικαιολόγητη αίσθηση ευφορίας που σχετίζεται με ανούσιες καταστάσεις, και άλλα. Να σε καλά καλή μου φύση που μας σκέφτεσαι διότι αν περίμενες από εμάς θα γινόσουνα Αγία Υπομονή [μεγάλη η χάρη της].

7 σχόλια:

oneiroparmenh είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ...
Σε νιώθω γιατί αυτά τα όρια τα περνάω κι εγώ πολύ συχνά...Όμως ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Ότι δηλαδή αυτή η ανεξήγητη ευφορία που με πιάνει συχνά και κάνω σα χαζοχαρούμενο είναι μηχανισμός αμυνας που μου προσφέρει η φύση...Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση...

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Να ΄σαι καλά!

Κώστας είπε...

σε μερικούς πάντως δε λειτουργεί σωστά, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς down.

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Τι έχεις καλό μου και είσαι συνεχώς down;
Μερικοί πιστεύουνε πως αν εξωτερικεύσεις κάτι που σε βαραίνει τότε αυτό ελαττώνετε. Εγώ πάλι λέω αν το μοιραστείς με κάποιον έμπιστο φίλο τότε η κατάσταση παίρνει μία άλλη δυναμική.

Κώστας είπε...

Είναι μόνιμη κατάσταση σε μένα. Κατασκευαστικό ελάττωμα!

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Δηλαδή ήσουνα έτσι από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου;

Κώστας είπε...

Ναι, από 7 χρονών... Με ελάχιστες αναλαμπές βέβαια!